OVO MENJA SVE! Šok za Novaka pred Rolan Garos!

Autor:

Sport

23.04.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izašle su najnovije kvote, Đokovićevi neuspesi imaju ogroman uticaj.

OVO MENJA SVE! Šok za Novaka pred Rolan Garos!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Vodeće svetske kladionice izgubile su veru u srpskog tenisera Novaka Đokovića, posle očajnog starta sezone na šljaci, o čemu svedoče i kvote za osvajanje Rolan Garosa.

Nole je, porazima u Monte Karlu i Banjaluci, izgubio status prvog favorita, te je sada praktično izjednačen sa Špancem Karlosom Alkarasom. Kvota na njih dvojicu je 3,50, dok je treći Rafael Nadal (4), iako je njegov nastup na Otvorenom prvenstvu Francuske pod znakom pitanja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Favoriti u Parizu - Alkaras ili Đoković?

Ostalim igračima "bukmejkeri" daju znatno manje izglede, pa je tako na Stefanosa Cicipasa oko 8, dok je na Kaspera Ruda, prošlogodišnjeg finalistu - 13.

Ovo stanje se može dodatno promeniti nakon Nastersa u Madridu i Rimu, a podsećamo da drugi grend slem sezone počinje krajem maja i trajaće do 11. juna.

Ukoliko mu zdravstveno stanje dozvoli, "kup musketara" će braniti Rafa, koji je trenutno izjednačen sa Noletom na vrhu "večne liste" sa po 22 grend slem trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading