MEGASKANDAL: Novak obukao dres "orlova", pa zbog toga dobio NAJVEĆE ZVIŽDUKE u karijeri

Autor:

Sport

03.04.2023

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković se tome nikako nije nadao.

MEGASKANDAL: Novak obukao dres "orlova", pa zbog toga dobio NAJVEĆE ZVIŽDUKE u karijeri

Foto: youtube.com/Olympics

Novak Đoković

Teniski novinar iz Francuske Bastijen Fašan podelio je na Tviteru jednu zanimljivu priču nastalu pre 16 godina, a njen glavni akter je Novak Đoković.

Naime, Francuz se prisetio detalja sa ATP turnira u Eštorilu iz 2007. godine, za koji mnogi nisu znali.

Vikend uoči turnira u Eštorilu, Nole je bio gost na lisabonskom derbiju između Benfike i Sportinga (1:1), u kom su domaćini bili "orlovi", čiji predsednik mu je tom prilikom poklonio dres kluba.

Đoković je potom odlučio da posle meča prvog kola, u kom je pobedio Igora Andrejeva, obuče dres koji mu je poklonjen, zbog čega je usledila salva zvižduka.

Novak tada nije znao da u Eštorilu svi navijaju za Sporting ili za lokalni klub koji nosi ime isto kao grad, a da Benfiku niko ne voli.

Odmah u svlačionici su mu se organizatori izvinili zbog toga što je doživeo, pritom mu objasnivši šta je izrevoltiralo publiku.

Na kraju, Đoković je osvojio turnir, a posle finala u kom je savladao Rišara Gaskea je obukao dres "orlova", ali ne lisabonskih, već reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading