DOKLE VIŠE? Situacija NIJE DOBRA: Đoković u PROBLEMU posle novih loših vesti iz AMERIKE!

Autor:

Sport

31.03.2023

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole ne može da bude srećan kada ovo čuje.

DOKLE VIŠE? Situacija NIJE DOBRA: Đoković u PROBLEMU posle novih loših vesti iz AMERIKE!

Foto: ST/N. Mutić

Tek što je Novak Đoković dobio sjajne vesti iz Sjedinjenih Američkih Država gde je Senat izglasao ukidanje nacionalne deklaracije o vanrednom stanju izazvanom pandemijom koronavirusa i nevakcinisani stranci, a samim tim i Srbin, moći će ponovo da uđu u ovu zemlju, do drugog tenisera planete stigle su loše informacije, ovaj put iz Majamija.

Trenutno prvi reket sveta, Španac Karlos Alkaras, plasirao se u polufinale turnira na Floridi, te je stigao na dva koraka od odbrane prvog mesta na ATP listi.

Alkaras je brutalnom partijom, u dva seta savladao Amerikanca Tejlora Frica (6:4, 6:2), te će Novak morati da se nada da će Španca neko drugi zaustaviti u pohodu na titulu, a trenutno može samo da se zapita - dokle će više mladi teniser pružati ovakve igre?!

Dominirao je Španac kada je u pitanju servis i napad i za trijumf mu je trebalo samo 78 minuta, a posle meča je kratko istakao:

Polufinale opet, Majami volim te - napisao je Alkaras na kameri posle meča.

 

 

Podsetimo, ako Karlos Alkaras odbrani titulu u Majamiju ostaće na prvom mestu na ATP listi, a ako ga neko zaustavi pre podizanja trona, Đoković će ponovo piti najbolji teniser planete.

Španac će se u polufinalu sastati protiv Italijana Janika Sinera, a u eventualnom finalu protivnik će mu biti bolji iz duela Medvedev - Hačanov.

Dakle, nade za Novaka ima i definitivno Siner, Medvedev i Hačanov mogu da se nose sa Alkarasom, ali su loše vesti da Španac sa lakoćom dominira u dosadašnjem toku Majamija i biće zanimljivo videti da li će uspeti da odbrani titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading