NAKON VELIKE BORBE, JOŠ VEĆE REČI: "Oduševljen sam što sam među najvećim imenima u istoriji sporta"

Autor:

Sport

28.02.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovo je uspeh mog tima, moje porodice".

NAKON VELIKE BORBE, JOŠ VEĆE REČI: "Oduševljen sam što sam među najvećim imenima u istoriji sporta"

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković savladao je, teže nego što se očekivalo, Tomaša Mahača u prvom kolu ATP turnira u Dubaiju rezultatom 6:3, 3:6, 7:6 (1). Meč je trajao dva sata i 27 minuta. Srpski teniser izneo je svoje nakon trijumfa nad češkim igračem.

- Bilo je fantastično kao i uvek u Dubaiju. Definitivno je ovo jedan od mojih najomiljenijih gradova i turinira. Tomaš je igrao sjajno, čestitam mu na tome. Zadavao mi je mnogo problema, ali pronašao sam ritam kada je bilo najpotrebnije - rekao je Novak, onda se osvrnuo pauzu koju je imao od Australijan opena.

- Fizički je moglo bolje, mučio sam se sa povredom nekoliko nedelja i bilo mi je potrebno da se navinkem na držanje reketa i samu igru. Nadam se kako turnir bude odmicao da cu podići nivo.

Novak je početkom ove sedmice proslavio istorijski uspeh - 379. nedelju na prvom mestu ATP liste.

- Veoma je posebno, još kao dete sam sanjao da osvojim Vimbldon i da budem broj jedan. Ostvario sam sve svoje snove i kada se to desi postavljete nove ciljeve, imate nove ambicije. Zahvalan sam sto mogu da igram i dalje na ovom nivou... Ovo je uspeh mog tima, moje porodice... Oduševljen sam što sam među najvećim imenima u istoriji sporta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading