TEŽAK PORAZ U DUBAIJU: Srbin otkrio razlog neuspeha!

Autor:

Sport

27.02.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao protiv jačeg protivnika.

TEŽAK PORAZ U DUBAIJU: Srbin otkrio razlog neuspeha!

Foto: Starsport

Filip Krajinović

Srpski teniser Filip Krajinović je završio svoj nastup na turniru u Dubaiju već u prvom kolu, pošto je poražen od Andreja Rubljova sa 2:0.

Posle meča se oglasio Srbin i otkrio šta je presudilo.

- Dobro sam počeo meč, ali sam nesrećno izgubio gem na 5:3 i on je počeo da igra mnogo bolje – opravdavši svoj visok rang. Žao mi je što nisam iskoristio svoje šanse, ali to mi se dosta često dešava ove godine i definitivno moram sada da se resetujem i vidim šta je problem, jer je ova godina baš loše krenula - istakao je Krajinović.

Našeg tenisera čeka pad na ATP listi.

- Normalno je da mi pada rang usled trenutnog nedostatka dobrih rezultata, a da pritom nisam igrao krajem prošle godine. Trenutno sam sedamdeseti, i moram da to popravim što je pre moguće - naglašava Filip. 

Foto: Tanjug/AP

Krajinović će doživeti pad na ATP listi

Dodao je i da će igrati svake nedelje da bi popravio renking.

Igraću svake nedelje u narednom periodu -  najavljuje srpski tensier.

- Sigurno je da je ovo bio važan meč za mene. Nedostaju mi pobede – a pogotovo protiv ovako dobrih igrača. Nažalost, nisam imao Plan B, već samo Plan A koji pri kraju nije više funkcionisao. Zbog toga ću pomno analizirati ovaj nastup sa trenerom, jer mi se previše često dešava da odlično uđem u meč – ali da onda stanem u nekoliko gemova, kada protivnici to iskoriste... To je veliki problem, koji se ponavlja zaključuje Krajinović.

U narednom kolu, Andrej Rubljov će se sastati sa Alehandrom Davidovičem Fokinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading