NEMAM PROBLEM DA KAŽEM ŠTA MISLIM! Rodžerov prijatelj o GOAT trci: Neočekivan ODGOVOR o Đokoviću - ovo je VELIKO IZNENAĐENJE!

Autor:

Sport

22.02.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku.

NEMAM PROBLEM DA KAŽEM ŠTA MISLIM! Rodžerov prijatelj o GOAT trci: Neočekivan ODGOVOR o Đokoviću - ovo je VELIKO IZNENAĐENJE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Švajcarski teniser Sten Vavrinka izneo je svoje mišljenje o trci za najboljeg igrača svih vremena (GOAT).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sten Vavrinka

- Oni su razičite ličnosti i igrači. Ako pričamo samo o igri, za mene je Rodžer Federer sinonim za talenat, lakoću, dodir. Rafael Nadal je snaga, moć, a Novak Đoković pomalo savršen - rekao je Vavrinka i dodao:

- Istina je da kad igrate protiv Rafe u finalu Rolan Garosa, to je jedan od najtežih izazova u odnosu na ono što sam mogao da iskusim u karijeri. Novak je najbolji igrač trenutno i to je dokazao po tome šta je sve uradio tokom 20 godina.

Njegov veliki prijatelj Rodžer Federer je završio svoju karijeru, samim tim za sve se pitaju Novak Đoković i Rafael Nadal.

- Oborili su sve rekorde. Sve su uzeli i "pojeli". To su najveći igrači u istoriji. Bilo je nekoliko generacija koje su lomile zube protiv njih. Mislim da će ovi koji sada dolaze malo po malo zavladati. To je neizbežno i to će se dogoditi nakon nekog vremena. Ali govorimo o najvećim igračima u istoriji igre. Ne govorimo samo o sjajnim igračima. Nemam problem da kažem šta mislim. Sve zavisi od toga šta se gleda. Teško je govoriti o sportistima koji još uvek igraju. Uvek je bolje napraviti listu kada igrači završe karijere - istakao je Vavrinka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading