SKANDAL NA ĐOKOVIĆEVOM MEČU: Publika OSULA PALJBU po Italijanu iz Novakove lože! Pored njega sedeo je Dejan Stanković! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.11.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bilo neočekivano.

SKANDAL NA ĐOKOVIĆEVOM MEČU: Publika OSULA PALJBU po Italijanu iz Novakove lože! Pored njega sedeo je Dejan Stanković! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/TennisTV

Dejan Stanković i Masimilijano Alegri na meču Đoković - Cicipas u Torinu

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, savladao je Stefanosa Cicipasa u prvom meču Završnog mastersa u Torinu.

Đoković je slavio sa 2:0 (6:4, 7:6) i na taj način potvrdio je najviše ambicije na ovom turniru.

Zanimljivo je bilo na terenu, ali i na tribinama. U Novakovoj loži mesto su našli i Masimilijano Alegri i Dejan Stanković, a publika nije blagonaklono dočekala trenera Juventusa. Stanković je na meču bio sa svojim sinovima, a treneru "stare dame" je publika čak zviždala zbog loših rezultata kluba iz Torina.

 

 

Po završetku susreta oni su se spustili do samog terena gde je prvo Alegri pričao sa Đokovićem, a komentator na italijanskoj televiziji "Skaj sport" pokušao je da odgonetne temu razgovora:

- Vidi se da se smeju, možda su pričali o fudbalskoj taktici, pa Nole objašnjava Alegriju kako treba da igra. Šalimo se malo naravno, veliki šampion priča sa trenerima. Nasmejani su, šale se, sve je super - komentarisali su voditelji studija.

Đoković će u sledećem meču u Torinu igrati protiv Andreja Rubljova i taj duel je na programu u sredu od 14 časova. Novak zna da ga čeka novi težak zadatak:

Rubljov se sjajno borio. Imao je mnogo šansi da meč završi u dva seta, mislim da je vodio 5:2 u prvom setu i imao set lopte u taj-brejku, ali Medvedev je tada pokazao zašto je mentalno jedan od najboljih igrača. Čestitam Rubljovu, igrao je veoma dobro u taj-brejku trećeg seta, pogađao je vinere. Velika pobeda za njega. Svi najbolji igrači ove sezone su ovde i moraću da budem na vrhuncu forme - poručio je Đoković pred naredni izazov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Treneri

15.11.2022 11:20

I jednom I drugom motke.