OPŠTI HAOS ZBOG NOVAKA: Australijan Open UKALJAN za sva vremena!

Autor:

Sport

03.02.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski teniser Marin Čilić oštro je osudio postupke Australijanaca prema Novaku Đokoviću!

OPŠTI HAOS ZBOG NOVAKA: Australijan Open UKALJAN za sva vremena!

Foto: www.profimedia.rs

Prvi reket sveta Novak Đoković

Hrvat je poručio da "Đoković nije bilo ko", kao i da je njegova deportacija bacila "trajnu mrlju" na Australijan Open.

Nedopustiv je način na koji se sve dogodilo: da čovek ode u Australiju i prođe kroz celu tu havariju. Sve je moralo da se reši pre njegovog odlaska u Melburn ili na bolji način kada je stigao tamo. Nije Novak bilo ko. On je veliko ime, jedno od najvećih u tenisu u poslednjih 10 ili 15 godina - rekao je Čilić, koji je nastavio u istom dahu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Čilić progovorio o "australijskoj sramoti"

Odnositi se prema Đokoviću na takav način, to je zaista katastrofalno. Ne samo za njega nego i za ceo tenis, kao i za samu sliku Australije i Australijan opena. Videćemo šta će ostatak sezone da nam donese i kakva će pravila biti za ostale turnire. Svaka država ima svoju regulativu, ali sigurno da taj početak sezone, što se tenisa tiče, nije bio najsjajniji - zaključio je 33-godišnji Hrvat. 

Podsetimo da je Čilić imao solidan nastup u Melburnu, gde je eliminisan u 4. kolu od Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima, koji ga je savladao sa 3:1, posle preokreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading