KOGA BRIGA ZA FINALE KADA U NJEMU NEMA ĐOKOVIĆA! Legendarnog tenisera NE INTERESUJE ko će OSVOJITI Australijan open!

Autor:

Sport

29.01.2022

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džon Mekinro nema sumnju ko je najbolji teniser sveta!

KOGA BRIGA ZA FINALE KADA U NJEMU NEMA ĐOKOVIĆA! Legendarnog tenisera NE INTERESUJE ko će OSVOJITI Australijan open!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Danil Medvedev boriće se u nedelju ujutru po australijskom vremenu za prvu grend slem titulu sezone. Rus bi u slučaju pobede prestigao Đokovića i izbio na čelo ATP rang liste, dok bi ga Nadal prestigao po broju grend slem titula. 

Džon Mekinro, vlasnik sedam grend slem titula, smatra da je apsurdna situacija u kojoj Novak Đoković nije prvi reket sveta. 

- Mislim da je ono što je zaista važno ko je prvi na kraju godine. Ovo je sam početak. Naravno, veliko je dostignuće kad postanete prvi teniser sveta, ali... Ne možete mi reći da Novak Đoković, koji je osvojio tri grend slema i stigao do finala na US openu nije najbolji na svetu - rekao je Mekinro.

 

 

Po njegovom mišljenju Novak je najbolji na svetu. Vanredna situacija koja je onemogućila njegov nastup u Australiji ne menja nista.

- To je smešno. Novak će izgubiti bodove koje je ovde osvojio prošle godine, ali zbog nesrećne činjenice da nije mogao da igra. Zbog toga se dešava ova situacija - zaključio je čuveni Mekinro.

Novak Đoković će prvu šansu da osvoji ATP bodove imati ove godinu na turniru u Dubaiju koji se održava od 21. do 26. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading