Evo kako su se upoznali Srđan i Dijana Đoković: Došla je na Kopaonik da skija i "nasankala se"

Autor:

Sport

17.06.2020

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan i Dijana Đoković u braku u 33. godine... Roditelji najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića otkrili su kako je njihova ljubavna priča počela

RepublikaFoto: Telegraf/D:Kadić
Srđan i Dijana Đoković

- Bila je u skijaškom kombinezonu, na vrhu planine Kopaonik. Prvo sam zapazio njenu siluetu. Došla je da skija i da polaže za učitelja skijanja i "nasankala' se" - rekao je uz osmeh Srđan u "Balkanskoj ulici".

Kada je reč o prosidbi, tu nije bilo vremena za ubeđivanje, jer je Dijana neplanirano ostala u drugom stanju.

- Začeo se Novak. Ona je posegla za nekim ženskim trikom i rekla mi da ja nemam nikakve obaveze i da je ona odlučila da rodi to dete. Sve ostalo je istorija. Dogodilo se to što se dogodilo - rekao je uz osmeh Srđan.

Dijana nije skidala osmeh sa lica, odmah je ispričala i jednu anegdotu iz tog perioda.

- Mi smo imali veoma kratko vreme za upoznavanje, ali smo naravno upoznali jedni druge sa roditeljima, niko ništa nije krio. Sigurna sam da su njegovi roditelji obratili više pažnju na to odakle sam ja. U jednom momentu sam čak postala pevaljka. Naime, Srđanova pokojna majka je zvala sestru koja je malo nagluva i rekla 'Srđan se ženi'. Ona je odgovorila: 'Super, odakle je mlada'. Srđanova mama kaže 'Hrvatica', a sestra uzvraća 'Aaa, pevačica... Ma nema veze' - kaže Dijana.

Srđan je istakao da nijedna žena ne bi podnela to što je Dijana svih ovih godina.

- To što je ona istpela svih ovih godina je prosto neverovatno... Pa i mene, ja sam težak. I sve te okolnosti u kojima smo živeli, u kojima su deca odrastala. 17 godina smo živeli po tuđim stanovima. Ona je radila, dojila Đoleta, čuvala Marka i slala nama pare da bi smo igrali na turnirima - rekao je Srđan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading