ZIMONJIĆ ISKREN: Dali smo sve što smo mogli!

Autor:

Sport

17.09.2017

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor teniske reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić izjavio je da je Francuska zasluženo pobedila u polufinalu Dejvis kupa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zimonjić čestita Noi na pobedi

Francuska je pobedila Srbiju 3:1. Treći poen Francuskoj doneo je Žo Vilfred Conga, koji je pobedio Dušana Lajovića 3:1, po setovima 2:6, 6:2, 7:6, 6:2.

Srbija je igrala u oslabljenom sastavu bez povređenih Novaka Đokovića, Viktora Troickog i Janka Tipsarevića.

- Izostanci su deo sporta. Da su svi bili zdravi, bili bismo težak protivnik svakom timu, bez obzira na podlogu ili da li igramo na strani. Ponosan sam na Dušana, verovatno je igrao najbolji tenis do sada. Verujem da će njegov renking sledeće godine u ovo vreme biti bolji, jer to zaslužuje. Dali smo sve što smo mogli. Francuska je zaslužila da pobedi. Žo je igrao dobar tenis, danas i u prvom meču. Našao je ritam, servis mu je bio na visokom nivou. Đere je stekao veliko iskustvo, prvi put je u Dejvis kupu i to u polufinalu. Protiv Žoa je u petak imao težak zadatak, ali se dobro snašao. Filip je imao težak zadatak jer ne igra često dublove - rekao je Zimonjić.

Francuska će u finalu Dejvis kupa igrati protiv Belgije, koja je pobedila Australiju 3:2.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading