IBRAHIMOVIĆ "ZAPALIO" BEOGRAD: Zlatan LUMPOVAO do zore, u njegovom društvu i bivša žena LEGENDE Partizana! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

01.07.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šveđanin voli srpsku prestonicu.

IBRAHIMOVIĆ "ZAPALIO" BEOGRAD: Zlatan LUMPOVAO do zore, u njegovom društvu i bivša žena LEGENDE Partizana! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović nikoga ne može da ostavi ravnodušnim.

Šveđanin je jedan od najboljih, ali i najzanimljivijih igrača u istoriji fudbala, a pred kraj prošle sezone objavio je da će završiti karijeru i otići u penziju.

Kasnije je istakao da će se možda ipak vratiti na teren, a dok pokušava da odluči šta želi od svog života Zlatan ne propušta priliku da izađe. Bolje mesto od Beograda za tako nešto neće naći, pa je Ibrahimović sve češći gost kafana i klubova srpske prestonice.

Viđen je legendarni fudbaler u jednom lokalu u kom je postao glavna zvezda večeri, te su ga prisutni saletali za fotografije, a on je svima izašao u susret.

Snimljen je Zlatan kako lumpuje do zore, a u njegovom društvu navodno se našla i Marija Petković, bivša žena legende Partizana, Mateje Kežmana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar (@petar_pera_delija)

 

Fotografisao se Ibra i sa muzičarima - Ackom Petrovićem i Ivanom Bojanović, te se može reći da se veoma lepo proveo.

 

 

 

 

Naredne korake Zlatana Ibrahimovića ne znamo, ali smo sigurni da nas Šveđanin neće razočarati i da javnosti sprema još neko veliko iznenađenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading