ROMANSE VEČITIH: Srpkinje OTKIDAJU na strance!

Autor:

Sport

27.05.2023

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vildoza šeta lepu odbojkašicu Milicu Tasić, a ranije dovođen u vezu s Teodorom Džehverović. Feldina povezivali s Majom Berović, a Šilb muvao Draganu Džajić

ROMANSE VEČITIH: Srpkinje OTKIDAJU na strance!

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Pojedini košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizana, osim što su bili ljubimci delija i grobara, privlačili su pažnju i lepšeg pola. Poslednji u nizu stranaca koji je završio sa Srpkinjom je Luka Vildoza. On je uhvaćen u romantičnoj šetnji s lepom odbojkašicom Milicom Tasić. Argentincu su se, izgleda, osladile devojke s naših prostora, pošto su ga ranije povezivali sa pevačicom Teodorom Džehverović. Inače, Teodoru su dovodili u vezu i sa centrom crno-belih Matijasom Lesorom.

Oni nisu jedini koji su pali na estradne umetnice. Džejmsa Feldina, koji je 2017. nosio crveno-beli dres, povezivali su sa Majom Berović, a on je čak bio i gost u njenom spotu. Nakon druženja s poznatom pevačicom, Amerikanac je zaigrao mnogo bolje, a navijači su se na društvenim mrežama šalili da ga je Maja opravila.

Lepoti naših devojaka nije odoleo ni američki košarkaš Blejk Šilb, koji je svojevremeno bio oduševljen ćerkom Dragana Džajića Draganom. On joj je redovno pisao na društvenoj mreži Tviter i tražio da ga zaprati, što je ona i učinila. Posle toga navijači su komentarisali da je Blejk bio uspešniji van terena, nego na terenu, pošto se nije naigrao kod trener Dejana Radonjića.

Češki reprezentativac Jan Veseli, koji trenutno nastupa za Barselonu, otišao je korak dalje i oženio se devojkom iz Beograda Natalijom Miladinović, s kojom je dobio sina. Istim putem krenuo je i Bandža Si, koji je, takođe, dobio dete s devojkom s naših prostora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading