NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Vozač automobila se ZAKUCAO u publiku! UBIO najmanje sedmoro ljudi!

Autor:

Sport

22.04.2024

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti sa istoka...

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Vozač automobila se ZAKUCAO u publiku! UBIO najmanje sedmoro ljudi!

Foto: Youtube

Tragedija na auto trci u Šri Lanki: Sedam osoba izgubilo život

U nedelju, tokom auto trke u blizini glavnog grada Kolomba u Šri Lanki, došlo je do stravične nesreće kada je vozač automobila izgubio kontrolu i zakucao se u publiku. Nesreća je odnela najmanje sedam života, a 27 osoba je prebačeno u bolnicu radi lečenja povreda.

Vojska organizovala trku u kojoj je došlo do tragedije

Trka, koju je organizovala vojska Šri Lanke, privukla je oko 100.000 gledalaca, a nesreća se dogodila na nezaštićenom delu staze, gde su navijači bili izloženi opasnosti. Među žrtvama je, nažalost, bila i jedna osmogodišnja devojčica, čime je tragedija dodatno dobila na težini.


Reakcija portparola policije

Portparol policije izjavio je da je sedam osoba preminulo od zadobijenih povreda, a ova tragedija šokirala je čitavu zemlju. Hitne službe su odmah reagovale i prevezle povređene u bolnicu, gde im je pružena medicinska pomoć.

Reakcije javnosti i medija

Nesreća je izazvala veliku pažnju medija, koji su detaljno izveštavali o ovom tragičnom događaju. Građani Šri Lanke su izrazili šok i tugu zbog gubitka života, dok su mediji isticali potrebu za temeljnom istragom kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće.

Hitna potreba za bezbednošću na sportskim događajima

Ova tragedija ističe hitnu potrebu za pooštravanjem mera bezbednosti na sportskim događajima širom sveta. Organizatori sportskih takmičenja moraju uložiti dodatne napore kako bi osigurali da publika bude zaštićena i da se ovakve nesreće više ne ponove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading