POTPISAN NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI SPORTA! Cifre od kojih će vam se ZAVRTETI GLAVA!

Autor:

Sport

09.12.2023

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno zvuči ova suma

POTPISAN NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI SPORTA! Cifre od kojih će vam se ZAVRTETI GLAVA!

Foto: printskrin/vikipedia

Gotovo je, desilo se, Šohei Ohtani, bejzbol igrač iz Japana, potpisao je novi ugovor sa ekipom Los Anđeles Dodžersa i to vredan 700 miliona dolara koje će zaraditi kroz narednih 10 godina, prenosi ESPN.

Šohei je prethodnih pet sezona proveo u Los Anđeles Ejndželsima, a tamo se i te kako istagao postigavši nekoliko izvanrednih rezultata.

On je čak tri puta bio na ol-star meču, bio je MVP, deo prvog i drugog tima MLB-a, ruki godine...

Pre nego što je došao u SAD, ohtani je bio deo ekipe Hokaito Nipon, de je u četiri godine čak pet puta bio deo Ol-star meča, a osvojio je i i jedan šampionat Japanske serije.

Ovo je najveći ugovor u istoriji sporta, pošto je prethodni bio delo Patrika Mahomsa u NFL-u (450 miliona dolara). Takođe, Ohtani je pretekao i Majka Trouta, koji je imao prethodni najveći ugovor od 426.5 miliona dolara.

 

 

- Agent Šoheia Ohtanija upravo je potvrdio da je Ohtani potpisao desetogodišnji ugovor vredan 700 miliona dolara sa LA Dodger-ima. To je skoro 300 miliona dolara više od prethodnog rekordnog. To je ludo - objavio je Džoi Pompliano na društvenim mrežama.

Neverovatno zvuči pomenuta cifra, posebno kada se uzme u obzir da nam se od cifara koje fudbaleri zarađuju zavrti glava. A, zamislite tek Ohtanijevih 700 miliona dolara...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading