BOGAT SPORTSKI DAN: Evo gde možete gledati TV PRENOS TENISERA I VEČITIH rivala u fudbalu!

Autor: M. M.

Sport

25.11.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je pokriveno...

BOGAT SPORTSKI DAN: Evo gde možete gledati TV PRENOS TENISERA I VEČITIH rivala u fudbalu!

Foto: Starsport, Printscreen

Danas, 25. novembra, navijače u Srbije očekuje bogat sportski dan.

Najpre će na teren naši teniseri, Dejvis kup reprezentacija Srbije, koju očekuje polufinalni duel. Novak Đoković i ekipa, nakon eliminacije Britanaca, očekuje meč protiv selekcije Italije. Spektakl u Malagi počinje u podne, a obezbeđen je direktan televizijski prenos. On će biti na kanalu Sport klub HD 1.

Nešto kasnije - fudbal! Na teren se posle reprezentativne pauze vraćaju Crvena zvezda i Partizan. Aktuelni šampion države - crveno-beli će od 16.00 gostovati Vojvodini u derbiju 15. kola Superlige Srbije. Prenos tog meča emitovaće TV Arena sport premijum 1.

Nakon toga, na teren će i fudbaleri Partizana. Aktuelni lider ugostiće TSC, vice-šampiona države. Crno-beli su vezali 13 pobeda zaredom u svim takmičenjima i pokušaće da dođu do 14. od 18.30 na stadionu u Humskoj. Televizijski prenos takođe će biti na TV Arena sport premijum 1, odmah nakon meča najljućeg rivala Crvene zvezde i Vojvodine na stadionu "Karađorđe" - 18.30. Ali, najpre će na teren Radnik i Mladost (14.00).

Pomenuta televizija danas će pokriti bojne sportske događaje. Nastavlja se takmičenje u najjačim fudbalskim ligama sveta, od Premijer lige, do La Lige, Serije A, Bundeslige i Lige 1. Utakmice pomenutih takmičenja prenosiće takođe televizija Arena sport. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading