SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Stižu Zvezda, Partizan, Vojvodina - krem srpskog fudbala dolazi na Staro Sajmište!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.11.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druga polovina decembra u srpskoj prestonici neće proteći bez vrhunskog fudbala.

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Stižu Zvezda, Partizan, Vojvodina - krem srpskog fudbala dolazi na Staro Sajmište!

Foto: FK Brodarac

Fudbaleri Brodarca iza sebe imaju prilično lošu polusezonu. Ekipa od koje se očekivalo da bude jedan od konkurenata za sam vrh tabele, jesen je okončala sa svega tri trijumfa, jednim remijem i čak 11 poraza što ih je dovelo u situaciju da narednog proleća vode grčevitu borbu za opstanak u beograsdkoj grupi srpskoligaškog fudbala

 

Sa druge strane, omladinci kluba sa Starog Sajmišta beleže sjajne rezultate u okviru Omladinske lige Srbije. Uoči poslednja tri jesenja kola Brodarac zauzima četvrtu poziciju na tabeli iza IMT-a, Čukaričkog i Partizana, a u ovom momentu ima bod prednosti u odnosu na ekipu Crvene zvezde.

Do odlaska na zimsku pauzu mladi fudbaleri Brodarca će prvo gostovati kragujevačkom Radničkom 1923, a zatim za njih sledi i trenutak istine, s obzirom da će u samo četiri dana dočekati i Partizan i Crvenu zvezdu.

Foto: FK Brodarac

Srpska fudbalska elita stiže na Staro sajmište

 

Međutim, tu neće biti i kraj jesenjim uzbuđenjima kada je u pitanju omladinski fudbal u Srbiji. Od 14. do 24. decembra na stadionu FK Brodarac biće odigran omladinski turnir na kojem će učešće uzeti najbolje omladinske ekipe Srbije.

Pored domaćeg Brodarca na stadionu "podno tramvajskog mosta" pojaviće se i mlade nade Večitih rivala Crvene zvezde i Partizana, IMT, Voždovac, Čukarički, novosadska Vojvodina i Jedinstvo sa Uba.

Na turniru će usčestvovati igrači do 18 godina starosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading