SAVIĆ ODE ZA NOVCEM: Bivši selektor preuzeo malo poznati ALI BOGATi klub

Autor:

Sport

15.11.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni stručnjak prihvatio se izazova u Saudijskoj Arabiji.

SAVIĆ ODE ZA NOVCEM: Bivši selektor preuzeo malo poznati ALI BOGATi klub

Foto: Starsport

Dejan Savić

Dejan Savić, nekadašnji selektor vaterpolo reprezentacije Srbije nastaviće trenersku karijeru u Saudijskoj Arabiji gde će voditi jedan od najboljih timova Al Kadisiji iz Al Hobara. On je predstavljen sa svim trofejima koje je osvajao sa reprezentacijom Srbije i Crvenom zvezdom, pa se očekuje da kolekciju upotpuni i u novoj sredini.

Sezona u Saudisjkoj Arabiji traje od oktobra do juna i postoje tri takmičenja. Pored prvenstva i Kupa organizuje se i takmičenje sa imenom princa ili drugog titulara. Uslovi su izvanredni, klub ima svoj bazen a koristi i veliki objekat za odigravanje utakmica i dodatne treninge. U Saudijskoj Arabiji klubovi mogu da angažuju strane igrače, po poslednjim informacijama najviše dvojicu.

Inače, Savić neće biti prvi strani stručnjak koji je radio u Al Kadisiju. Na klupi su bili Jugoslav Vasović, Vladimir Bajković, Denis Šefik, a ranije Mihajlo Šain, Mile Nakić i Zoltan Kašaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading