OGROMAN HENDIKEP ZA SRBIJU: Povredio se NAJBOLJI, Toni Đerona u PANICI!

Autor:

Sport

23.04.2023

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skočni zglob pravi velike probleme maestralnom čuvaru mreže. Zasad se ne zna koliko će van parketa biti član Fuksea iz Berlina.

OGROMAN HENDIKEP ZA SRBIJU: Povredio se NAJBOLJI, Toni Đerona u PANICI!

Foto: Starsport

Toni Đerona

Posle sudara sa rukometašem Kadeten Šafhauzena Zoranom Markovićem u revanšu četvrtfinala Lige Evrope, srpski golman Dejan Milosavljev je povredio skočni zglob i moraće da pauzira. Zasad se ne zna koliko će van parketa biti član Fuksea iz Berlina.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Milosavljev

Njegov klub je saopštio da Milosavljev neće moći da igra u nedelju (16.05) u jednom od ključnih mečeva u borbi za titulu sa Rajn Nekar Levenom, osvajačem Kupa Nemačke, u Berlinu. "Lisice" se sa Kilom, Magdeburgom i Flensburgom bore za titulu u najjačem šampionatu na svetu.

Najboljeg srpskog golmana nećemo da gledamo ni naredne nedelje, kada tim Tonija Đerone bude igrao poslednja dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne godine sa Finskom u gostima i Slovačkom u Novom Sadu. Reprezentaciji Srbije treba bod iz dva meča da bi se i matematički plasirali na kontinentalni šampionat.

Umesto Milosavljeva, selektor Srbije Toni Đerona će šansu da pruži Milanu Bomaštaru i standardnom Vladimiru Cupari koji se oporavio od povrede prsta zbog koje je propustio dvomeč sa Norvežanima prošlog meseca u Novom Sadu i Bergenu. Priliku bi mogao da dobije i golman Partizana Andrej Trnavac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading