RUSIJA DOŽIVELA KRAH! Nacija u ŠOKU nakon najnovijih vesti!

Autor:

Sport

01.03.2022

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat u Ukrajini!

RUSIJA DOŽIVELA KRAH! Nacija u ŠOKU nakon najnovijih vesti!

Foto: Tanjug/AP

Svetska ragbi federacija saopštila je da su selekcije Rusije i Belorusije suspendovane do daljeg, nakon vojne intervencije Rusije u Ukrajini.

Ruski savez je pored zabrane učestvovanja na takmičenjima, suspendovan i iz članstva u Svetskoj ragbi federaciji.

 

 

Rusija je tri meča pre kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. godine zauzimala pretposlednje peto mesto. Pre dva dana trebalo je da bude odigran meč između prvoplasirane Gruzije i Rusije, a do kraja kvalifikacija trebalo je da igraju i protiv Holandije i Portugala. Ragbi selekcija Rusije učestvovala je na Svetskom prvenstvu 2011. i 2019. godine, ali nije ostvarila nijednu pobedu.

Međunarodni olimpijski komitet (MOK) preporučio je svim svetskih sportskim federacijama da suspenduju Rusiju i Belorusiju iz takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Srba

01.03.2022 14:43

Тачно су се Руси најежили и има одмах да побегну из Украјине и извину су за све, само да их врате у рагби такмичење.....какви мајмуни на западу......ха ха ха ха...😃😃😃😃😃😃😃

Odgovori 13 5
mila

01.03.2022 19:06

@Srba - izgleda da su se nemci najezili, pa sve polako dolaze do sebe od silnog zanosa, sa svim mogucim sankcijama, koje su im mogle pasti u bolesnu glavu, pa nazivaju Putina neuracunljivim. Pune gace polako.

Odgovori 11 2