Evropljani oduševljeni Beogradom

Sport

15.11.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Visoka delegacija EUSA (Evropska studentska sportska asocijacija) posetila je naš glavni grad povodom održavanja Evropskih univerzitetskih igara u Beogradu 2020. godine.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Delegacija EUSA u Beogradu

Delegaciju EUSA predvode potpredsednik Kemal Tamer i generalni sekretar Matjaž Pečovnik, koji su bili izuzetno zadovoljni viđenim.

- Posetili smo veliki broj sportskih objekata, svi su izvanredni. Srbija vredno radi, u šta smo se lično uverili. Hvala svima na toplom gostoprimstvu - rekao je Kemal Tamer.

Ispred USSS goste iz inostranstva primili su predsednik Siniša Jasnić, sekretar Đoko Čučković, član IO USSS Radomir Denčić i stručni saradnik Stefan Kovačević.

- Uvereni smo da će prvenstvo u Beogradu biti jedno od najbolje organizovanih ikada. Spremamo se, očekuje nas oko 600 sportista iz 50 zemalja. Spremili smo i kompletan program koji ćemo predstaviti komisiji - istakao je Jasnić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading