Stojaković: Bogdan ima srce, hoće kroz zid!

Autor:

Sport

15.08.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kampu "Košarka bez granica" bio je i Predrag Stojaković funkcioner Sakramento Kingsa. On je posebno govorio o Bogdanu Bogdanoviću.

RepublikaFoto: Starsport

- Nadam se da smo na pravom putu, imamo dosta mladih igrača kojima pomažemo da se razviju i nadamo se da će jedan od njih postiti jedan od vodećih NBA igrača. Bogdan igra fenomenalno, očekujemo od njega još više, došao je Nemanja Bjelica, logično je da vidimo napredak ove godine - rekao je Stojaković za "Maxbetsport".

Nekada sjajni šuter smatra da on i Bogdanović nisu sliči igrači.

- Bogdan i ja smo različiti igrači, igra na različitoj poziciji, ali je veoma talentovan. Radnik je kao i ja što sam bio, veruje u sebe, može da igra na više pozicija, mnogo bolje se snašao nego što sam očekivao. Ima u sebi srce, tvrdoglav je, nekad hoće i kroz zid, to je mnogo lepše nego biti zadovoljan ostvarenim. On uvek sebi podiže lestvicu i želi zajedno sa nama da Sakramento igra jednu od vodećih uloga u NBA - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading