VELIKI JUBILEJ ZA BRANKA LAZIĆA: Kapiten Zvezde se upisao u istoriju!

Autor:

Sport

22.04.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast za Lazića.

VELIKI JUBILEJ ZA BRANKA LAZIĆA: Kapiten Zvezde se upisao u istoriju!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Studentskom Centru u Podgorici u okviru revanš meča četvrtfinala AdmiralBet ABA lige od 18.30. Na poluvremenu je bio rezultat 57:34 za tim sa Malog Kalemegdana. Ovaj meč je poseban za kaptena crveno-belih, Branka Lazića koji došao do velikog jubileja.

Naime, Lazić je veečeras protiv Studenata odigrao 800. put za Zvezdu, čime je neprikosnoven, jer je sledeći na toj listi Ognjen Dobrić sa 435 mečeva. Lazić je član Zvezde od 2011. godine kada je došao iz FMP-a i od tada nije napuštao Mali Kalemegdan.

 

 

Lazić je definitvno jedan od najpodsenjenijih igrača, ali on svojim zalaganjem na terenu u velikoj meri doprinosi igri Zvezde. Nedavno je proglašen i za najboljeg defanzivca regularnog dela ABA lige, što dosta goovri o igrama ovog fanstatičnog košarkaša, koji ostavlja srce na teren za crveno-bele.

Crveno-beli su u susret SC Derbijem ušli oslabljeni, pošto je Adam Hanga povređen, međutim, u tim se vratio Nikola Topić nakon duže pauze, koji je dobio ovacije kada je kročio na parket. Sigurno će Lazić još makar jednu sezonu igrati za svoj omiljeni klub i ostalvjati posebnu kap znoja na parketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading