SFEROPULOS IZNEO UTISKE NAKON POBEDE NA STUDENTIMA: Grk istakao važan detalj koji je doneo plasman u polufinale ABA lige!

Autor:

Sport

22.04.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli nastavljaju put ka finalu regionalnog takmičenja.

SFEROPULOS IZNEO UTISKE NAKON POBEDE NA STUDENTIMA: Grk istakao važan detalj koji je doneo plasman u polufinale ABA lige!

Foto: ABA liga/KK Cibona/Ivana Dergez

Košarkaši Crvene zvezde su ostvarili ubedljivu pobedu protiv SC Derbija rezultatom 92:77 u drugom meču četvrtfinala AdmiralBet ABA lige, čime su se plasirali u polufinale. Trener crveno-belih, Janis Sferopulos, izrazio je zadovoljstvo igrom svojih igrača, naglašavajući da su uspeli da isprave sve greške koje su pravili u prethodnom meču.

- Mislim da smo večeras od početka igrali našu igru, bili smo fokusirani, dobri u odbrani. Početak je bio važan da ne pustimo Derbiju da igra njihov stil i igru, sa dobrom odbranom, dobili smo dvocifrenu prednost i održali smo je tokom čitave utakmice i zbog toga, želim da čestitam našim igračima. Srećno Derbiju u nastavku - rekao je grčki strateg.

Potom se osvrnuo na meč protiv Mege u polufinalu regionalnog takmičenja.

- Igramo protiv jednog veoma kvalitetnog tima, protiv Mege, oni imaju mlade, talentovane igrače koji igraju sa mnogo energije, moramo biti fokusirani kako bismo i s njima odigrali dobru utakmicu - jasan je Sferopulos.

Ovom pobedom, Crvena zvezda je pokazala svoju snagu i odlučnost u borbi za titulu u ABA ligi. Sada se okreću narednom izazovu protiv ekipe Mege, spremni da pokažu svoj kvalitet i odigraju još jednu uspešnu utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading