BJELICA SE VRAĆA KOŠARCI! Odlazi kod Dejana Radonjića!

Autor:

Sport

21.04.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže neočekivana vest.

BJELICA SE VRAĆA KOŠARCI! Odlazi kod Dejana Radonjića!

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

Nemanja Bjelica se vraća košarci! Od naredne sezone imaće funkciju u turskom Bahčešehiru kao sportski direktor kluba kod Dejana Radonjića.

On je u martu objavio da je završio košarkašku karijeru, ali nije dugo prošlo do povratka u omiljeni sport. Sada će se oprobati na drugoj funkciji.

- Nemanja Bjelica je u Bahčešehiru! Sa zadovoljstvom objavljujemo da će se MVP Evroplige iz 2015. godine i NBA šampion iz 2021. Nemanja Bjelica pridružiti našem klubu u ulozi Sportskog direktora od sezone 2024/25. Želimo mu dobrodošlicu u našu porodicu i mnogo sreće na novoj funkciji, objavio je klub na društvenim mrežama.

Beli je nedavno viđen u Istanbulu na utakmici Bahčešehira, pa sada ne čudi zašto je posetio Tursku, iako se spekulisalo da postoje drugi razlozi.

Podsećamo, Bjelica je nedavno objavio kraj svoje neverovatne karijere:

- Ovo je kraj moje karijere i nadam se skorom početku novog izazova u sportu koji mnogo volim i koji mi je toliko dao.

Posle nekoliko godina provedenih u NBA ligi, odlučio je da se vrati u Crvenu zvezdu gde je i napravio svoje prve korake, ali nažalost učestale povrede nisu dozvolile popularnom "Profesoru" da ostavi dublji trag u klubu za koji od malena navija. Bilo kako bilo, Bjelica će ostati upamćen kao jedan od najboljih srpskih reprezentativaca i čovek koji je doslovno ginuo za svoju zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading