NEMANJA BJELICA NA MESTU USPEHA! Beli ponovo u Turskoj, sačekao ga Radonja i bivši saigrači

Autor:

Sport

04.04.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni srpski košarkaš posetio nekadašnji dom

NEMANJA BJELICA NA MESTU USPEHA! Beli ponovo u Turskoj, sačekao ga Radonja i bivši saigrači

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica i Željko Obradović

Nekadašnji srpski reprezentativac Nemanja Bjelica svoju najbolju košarku igrao je u dresu turskog giganta Fenerbahčea. Proslavljeni košarkaš je pod palicom Željka Obradovića osvojio priznanje najkorisnijeg igrača Evrolige i zato ne čudi njegova odluka da poseti Tursku, zemlju u kojoj je proveo najlepše godine svoje ne tako male karijere.

Beli je viđen u Istanbulu na utakmici Bahčešekira, ekipe koju od nedavno predvodi još jedno dobro poznato lice u srpskoj košarci Dejan Radonjić, nekadašnji trener košarkaškog kluba Crvena zvezda i podgoričke Budućnosti. Ekipa Dejana Radonjića uspela je pobedom nad ekipom Varezea da se plasira u samo finale FIBA Evropa kupa, a popularni Beli je ovaj meč ispratio u društvu predsednice Bahčešekira Begum Judžel.

 

 

Bjelicu su u dvorani dočekali i bivši saigrači iz ekipe Fenerbahčea, srpski reprezentativac Marko Gudurić i Šehmus Hazer.

 

 

Podsećamo, Bjelica je nedavno objavio kraj svoje neverovatne karijere. Posle nekoliko godina provedenih u NBA ligi, odlučio je da se vrati u Crvenu zvezdu gde je i napravio svoje prve korake, ali nažalost učestale povrede nisu dozvolile popularnom "Profesoru" da ostavi dublji trag u klubu za koji od malena navija. Bilo kako bilo, Bjelica će ostati upamćen kao jedan od najboljih srpskih reprezentativaca i čovek koji je doslovno ginuo za svoju zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading