PARTIZAN ŠOKIRA ODLUKOM: Crno-beli presekli u vezi sa borbom za trofej

Autor:

Sport

03.04.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" na velikom iskušenju.

PARTIZAN ŠOKIRA ODLUKOM: Crno-beli presekli u vezi sa borbom za trofej

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan se nakon dve sezone vraća u Košarkašku ligu Srbije. Nakon pauze od dve godine, crno-beli će se vratiti i boriti se za trofej u domaćem prvenstvu.

Podsetimo, prve sezone ove pauze Partizan je odbio da igra u domaćem prvenstvu zbog neslaganja sa pravilima koja su određivala prednost domaćeg terena na osnovu tabele AdmiralBet ABA lige. Iako je pre početka sezone glasao za usvajanje tog pravila, klub je odlučio da ne igra, što je izazvalo dosta kontroverzi u domaćoj košarkaškoj javnosti. Druge sezone su zakasnili sa podnošenjem registracije, a KLS im nije dozvolio dodatna dva dana, iako su tada bili usred plej-of duela sa Realom. 

Foto: Printscreen

Logo KLS


Međutim, sada je situacija izgleda drugačija. Nakon dve godine Partizan je blizu odluke da se vrati u Košarkašku ligu Srbije i da se takmiči u završnici KLS. Ova odluka bi mogla da označi povratak crno-belih na domaću košarkašku scenu sa još većom željom za osvajanjem titule.

Očekuje se da će povratak Partizana u KLS izazvati veliko interesovanje navijača, ali i reakcije ostalih klubova u ligi. Povratak jednog od najvećih srpskih košarkaških klubova sigurno će doprineti dodatnoj atraktivnosti domaćeg prvenstva i podići nivo takmičenja na viši nivo.

Povratak Partizana u Košarkašku ligu Srbije nakon dve sezone predstavlja značajan momenat za srpsku košarku. Očekuje se da će njihov povratak uneti novu dinamiku u domaće takmičenje i da će navijači imati priliku da ponovo uživaju u njihovim nastupima na domaćem terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading