PORUKA KOJA TERA NA SUZE! Crveno-beli ispratili BELOG u PENZIJU! " TVOJA Zvezda ti želi"...

Autor:

Sport

23.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško da je iko ostao ravnodušan na ovu poruku.

PORUKA KOJA TERA NA SUZE! Crveno-beli ispratili BELOG u PENZIJU! " TVOJA Zvezda ti želi"...

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica i Nikola Otašević

Srpski košarkaš, i nekadašnji igrač Fenerbahčea i Crvene zvezde, Nemanja Bjelica, završio je profesionalnu karijeru u 35. godini života.

Klub sa Malog Kalemegdana se od svog igrača i legende kluba oprostio tekstom u kome sumira njegovu karijeru, tako da ga prenosimo u celini. 

- Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Nemanja Bjelica objavio je u subotu da završava prebogatu košarkašku karijeru koja je trajala 20 godina. Rođen je 9. maja 1988. godine u Beogradu, ali je profesionalnu karijeru počeo je u austrijskom klubu Lajons, ali je šansu dobio i ujedno prve ozbiljne korake napravio u Crvenoj zvezdi za koju je igrao u periodu od 2008-2010. godine.

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

- Bivši košarkaš Crvene zvezde, kasnije je postao i reprezentativac Srbije, MVP Evrolige i osvajač NBA lige.Nemanja je tokom svoje karijere bio i MVP Evrolige, osvajao srebrnu medalju na SP, bio uzdanica Baskonije, Fenerbahčea, a kasnije i igrač sa izuzetno zavidnim stažom u NBA ligi igrajući za Minesotu, Sakramento, Majami, konačno i Golden Stejt, sa kojim je osvojio šampionski prsten.

- Karijeru je želeo da završi tamo gde je i počeo u dresu Crvene zvezde. I završio je poenima protiv Žalgirisa na turniru na Kipru, a onda se povukao mirno.U dresu Crvene zvezde čije je istorije sada neizostavni deo, odigrao je 102. zvanične utakmice i ubacio 850 poena. Beli, tvoja Zvezda ti želi dobro zdravlje i puno sreće, jedno veliko poglavlje je završeno, ali druga tek slede…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading