MOŽE LI ZVEZDA DA VRATI SAMOPOUZDANJE PROTIV VIRTUSA? Evo gde gledati večerašnji susret!

Autor:

Sport

22.03.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli zatvaraju duplo kolo u Beogradu.

MOŽE LI ZVEZDA DA VRATI SAMOPOUZDANJE PROTIV VIRTUSA? Evo gde gledati večerašnji susret!

Foto: star sport

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Virtusa na domaćem terenu u okviru 31. kola Evrolige od 19.00 časova.

Crveno-beli nisu ostvarili pobedu na prethodnih šest mečeva u najjačem evropskom takmičenju.

Poslednji trijumf je klub sa Malog Kalemegdana ostvario 30. januara na meču protiv Valensije na domaćem terenu. Iako nema matematičke šanse za prolazak u plej-in, Crvenoj zvezdi bi pobeda protiv tima iz Bolonje i te kako doprinela u procesu povratka samopouzdanja.

Povodom večerašnjeg meča, oglasio se i trener Zvezde, Janis Sferopulos.

- Virtus je tim koji želi da ostane u zoni plej-ofa, bore se jako, imaju kvalitet. Sa naše strane želimo reakciju nakon poraza, želimo da budemo konzistentnijii igramo bolje u odbrani i igramo pametno u odbrani i koristimo talenat na oba kraja terena. Želimo da se borimo i igramo po planu. Reakcija je jako bitna i želim da vidimo mnogo konzistentniju igru. Nije lako, nemamo ništa pozitivno na kraju u tom smislu... Ali imamo klub, navijače, mi smo profesionalci i moramo da uradimo sve da bismo dobili što više mečeva do kraja sezone - izjavio je grčki stručnjak.

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Očekuje nas izuzetno neizvesna utakmica i Crvenoj zvezdi neće biti nimalo lako protiv motivisanog Virtusa, koji je u ozbiljnoj konkurenciji za sam vrh Evrolige. Svakako, olakšavajuću oklonost igra činjenica da u Beograd ne dolazi iskusni Danijel Heket, jedan od najboljih igrača bolonjskog tima ove sezone.

Crvena zvezda je trenutno 16-plasirana ekipa Evrolige, sa skorom 10-20, dok Virtus drži osmu poziciju sa 17 trijumfa na 30 mečeva. 

Utakmicu možete pratiti večeras od 19:00 na programu Sport Klub 1, ali i putem našeg tekstualnog LIVE bloga na portalu Republika.rs.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading