MONEKE OTVORIO DUŠU: Evo ŠTA KAŽE o prelasku u Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

19.03.2024

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalni košarkaš se raduje Beogradu.

MONEKE OTVORIO DUŠU: Evo ŠTA KAŽE o prelasku u Crvenu zvezdu!

Foto: printscreen Euroleague

Košarkaš Baskonije, Čima Moneke, nedavno je otvoreno govorio o navodnom interesovanju Crvene zvezde za njegove usluge. Ova tema je izazvala znatiželju javnosti, pa je Moneke dao svoje viđenje situacije.

Moneke je izjavio da nikada nije dobio zvaničnu ponudu od bilo kog tima osim Baskonije, demantujući tvrdnje o interesovanju Crvene zvezde. Istakao je da je čuo za interesovanje, uglavnom od navijača, ali da nikada nije dobio ponudu od ta dva tima, ikada u životu.

- Ako je to istina, ta ponuda nikada nije došla do mene. Nikad nisam dobio zvaničnu ponudu od bilo kog drugog tima osim Baskonije. Mnogo je razgovora pre nego što ponuda stigne do igrača - rekao je Moneke.

Republika

Foto: Starsport

Markus Hauard i Čima Moneke

 



Podsetimo, Milan Gurović je početkom februara izjavio da su Dušku Ivanoviću nuđeni Markus Hauard i Moneke, ali da ih crnogorski stručnjak nije želeo. Kasnije je Nebojša Čović izjavio da je Moneke bio opcija, ali da je Ivanović izabrao Nemanju Bjelicu. 


Baskonija će večeras od 20.30 odmeriti snage sa Partizanom, a Moneke ističe da mu je drago što će ponovo imati priliku da igra pred beogradskom publikom.

- Pre svega, drago mi je što sam u Beogradu opet. Ali što se mene tiče, pošto nisam dobio neku zvaničnu ponudu od bilo kog tima onda ne mogu da kažem da sam bio blizu bilo kog tima. Nisam dobio ponudu od ta dva tima, ikada u životu. Čuo sam za interesovanje, uglavnom od navijača, ali nikada nisam dobio ponudu. Očigledno je da je Arena posebna - rekao je sjajni košarkaš Baskonije.

Moneke je ovom prilikom istakao svoje zadovoljstvo što će imati priliku da igra pred beogradskom publikom, čime je dodatno uzbudjenje pred večerašnju utakmicu Baskonije i Partizana dodatno poraslo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading