PRIJATELJI SU NAJVEĆE BLAGO: Divac platio lečenje Paspalju, Greg obezbedio najbolju moguću negu!

Autor: P. Z.

Sport

13.02.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko nije bio ostavljen na cedilu.

PRIJATELJI SU NAJVEĆE BLAGO: Divac platio lečenje Paspalju, Greg obezbedio najbolju moguću negu!

Foto: Starsport, Tanjug/AP, Profimedia, Shutterstock

Košarkašku javnost zatekla je, posle smrti Dejana Milojevića, još jedna tužna vest. Naš legendarni as Žarko Paspalj završio je u bolnici, gde mu je hitno operisano srce.

Međutim, to nije prvi put da se popularni Palja suočava sa takvim problemima, pošto je prethodno u životu imao čak dva srčana i jedan moždani udar.

Poslednji od tih problema imao je na jesen 2017. godine, kada je doživeo šlog u San Antoniju.

Republika

Foto: Starsport

Žarko Paspalj

Srećom, tada je Žarko video da su prijatelji najveće blago koje čovek može da ima, jer su njegovi odmah pritrčali u pomoć. Pre svih trener San Antonio Sparsa "ludi Srbin" Greg Popović, njegov najbolji drug Vlade Divac, kao i tadašnji pomoćni trener Jute Džez Igor Kokoškov.

- Žarko je preživeo moždani udar, ali nije životno ugrožen. Oporavlja se. Najbolju medicinsku negu mu je obezbedio Greg Popović, dok je u pomoć odmah priskočio i Vlade Divac, koji je na sebe preuzeo sve oko plaćanja troškova bolničkog lečenja u Americi. Stigao je da ga poseti uprkos velikim obavezama i čestim putovanjima. Kingsi su krenuli na utakmicu protiv Niksa u Njujorku, ali je Divac (tadašnji generalni menadžer Sakramenta prim. aut) došao da ga obiđe čim je čuo šta se dogodilo. Dokazao je da mu je veliki prijatelj - rekao je tada za portal Republika.rs izvor s lica mesta koji je zahtevao da ostane anoniman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading