JOVIĆEV SAIGRAČ IZAZVAO NESREĆU! Horor u SAD: Žrtvi morali da AMPUTIRAJU NOGU!

Autor:

Sport

08.02.2024

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređena osoba je kritično!

JOVIĆEV SAIGRAČ IZAZVAO NESREĆU! Horor u SAD: Žrtvi morali da AMPUTIRAJU NOGU!

Foto: Tanjug/AP

Hejvud Hajsmit i Nikola Jović igraju odbranu

Hejvud Hajsmit izazvao je saobraćajnu nesreću u utorak kasno uveče. Udario je osobu koja je pomagala drugom vozaču nasred puta, preneo je Endi Slejter iz "Foks Sporta".

Žrtva se nalazi u kritičnom stanju, a pretrpela je delimičnu amputaciju noge, preneli su mediji na Floridi.

Obavešteni smo da je Hajsmit bio učesnik saobraćajne nesreće na putu do kuće posle sinoćnje utakmice. Hajsmit nije na listi igrača za meč protiv San Antonio Sparsa iz ličnih razloga. Srce nam je uz one koji su povređeni. U ovom trenutku nećemo imati više komentara“, stajalo je u saopštenju Majamija.

Nove informacije su se pojavile kasnije, ukazujući na to da Hejvud nije bio optužen za vožnju pod uticajem alkohola ili droga. Dodatno, 21-godišnji povređeni je pretrpeo prelome leve noge i ruke, kao i delimičnu amputaciju desne noge.

Hajsmit nije učestvovao na utakmici svog tima protiv San Antonio Spursa koja se odigrala u sredu.

Ovogodišnji učinak košarkaša uključuje prosečno 5,8 poena i 2,8 skokova po meču u 37 odigranih utakmica za Miami. U utorak uveče, na pobedi nad Orlando Magicom, nastupio je samo tri minuta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hejvud Hajsmit protiv Orlanda

Inače, Hejvud Hajsmit u ekipi Majami Hita igra zajedno sa reprezentativcem Srbije Nikolom Jovićem, a tim sa Floride je u noći između srede i četvrtka savladao San Antonio Sparse. Na toj utakmici u sastavu nije bilo Hajsmita, dok je Jović dobio malu minutažu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading