PARTIZAN I ZVEZDA PRAVE NAJBOLJU ATMOSFERU U EVROPI! NAJKORISNIJI igrač LIGE ŠAMPIONA se DIVI večitima!

Autor:

Sport

23.01.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan u nizu koji je oduševljen.

PARTIZAN I ZVEZDA PRAVE NAJBOLJU ATMOSFERU U EVROPI! NAJKORISNIJI igrač LIGE ŠAMPIONA se DIVI večitima!

Foto: Starsport/Ilustracija

Delije i grobari u Areni

Publika u Beogradu ne prestaje da oduševljava sve one koji su zaljubljeni u košarku širom sveta.

Opšte je poznato da Srbija donosi veliku gledanost Evroligi, baš zbog renomea koji su crveno i crno-beli stekli zbog izvanrednih predstava na tribinima na svim mečevima.

Tako je Evroliga nakon večitog derbija početkom januara objavila zvničan podadak da su objave sa te utakmice privukle više od 45 MILIONA pregleda na društvenim mrežama, a sada se oglasio i još jedan od onih koji uživa u praćenju Zvezde i Partizana baš zbog sjajnih atmosfera.

Republika

Foto: Vikipedija

Ti-Džej Šorts

Najbolji igrač Lige šampiona prošle sezone, Ti Džej Šorts, sada nastupa za Pariz i tu pruža sjajne partije. Ovog leta izazvao je veliko interesovanje mnogih klubova, ali na kraju nije završio ni u jednom evroligaškom.

Zanimljivo, Amerikanac nastupa za reprezentaciju Severne Makedonije, a ove sezone u Evrokupu prosečno beleži 17,9 poena uz 7,5 asistencija. Sigurno je da će se mnogi klubovi raspitivati za njega, ali on ima jednu želju.

– Mnogo toga se dešava u Parizu i mislim da idemo pravim putem. Pokušavamo da napravimo poseban ambijent kakav viđate u Srbiji, Grčkoj i Turskoj. Tamošnji navijači prave ludu atmosferu i prosto je neverovatno igrati pred njima. Želim da i mi jednog dana dobijemo tako nešto. Ti navijači donose prednost i otežavaju posao protivniku – rekao je Šorts u razgovoru za “Jurohupod”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading