SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Crvena zvezda Meridianbet odredila cene pojedinačnih ulaznica za večiti derbi!

Autor: P. Z.

Sport

22.01.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća utakmica na ovim prostorima igra se u nedelju, 28. januara 2024. godine.

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Crvena zvezda Meridianbet odredila cene pojedinačnih ulaznica za večiti derbi!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizana u nedelju od 19 časova u Beogradskoj areni igraju meč 18. kola AdmiralBet ABA lige.

Domaćin ovog susreta biće tim sa Malog Kalemegdana, koji je tim povodom saopštio i cene opojedinačnih ulaznica za predstojeći večiti derbi.

- Klub ovom prilikom obaveštava javnost da će se prodaja kontigenta pojedinačnih karata za ovu utakmicu, vršiti na identičan način kao i za duel Evrolige Crvena zvezda Meridianbet – Partizan koji je održan početkom nove godine (04.01.2024) - navodi se na sajtu Crvene zvezde Meridianbet.

Karte će se prodavati od srede 24.01.20204. godine isključivo uz sezonsku kartu ili člansku kartu Košarkaškog kluba Crvena zvezda Meridianbet (najviše dve karte po osobi, odnosno vlasniku sezonske karte ili članske karte) u prostorijama Sportkosg društva Crvena zvezda u Ljutice Bogdana 1a.

Prodaja ulaznica vršiće se od 11 do 19 časova.

- KAO I DO SADA! Podsećamo sezonske karte važe za sve utakmice na kojima je domaćin i organizator naš klub - dodaju crveno-beli na klupskom sajtu.

Takođe, sa Malog Kalemegdana su ponovili da na utakmici neće biti navijača Partizana.

Do duela koji je na programu u nedelju, oba večita rivala odigraće i po jedan evroligaški meč. Crvena zvezda Meridianbet u četvrtak gostuje Albi u Berlinu, dok Partizanu petak dočekuje Žalgiris.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading