KABOKLO PROVOCIRA PRISTALICE PANATINAIKOSA: Misle da su BOLJI OD NAVIJAČA PARTIZANA!

Autor:

Sport

19.01.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorostasni Brazilac je ostrašćen pred novi izazov u Evroligi.

KABOKLO PROVOCIRA PRISTALICE PANATINAIKOSA: Misle da su BOLJI OD NAVIJAČA PARTIZANA!

Foto: twitter printscreen KK Partizan

kaboklo

Košarkaši Panatinaikosa dočekuju večeras(20.15) Partizan u OAKA areni u okviru 22. kola Evrolige

Pred današnji okršaj dva nekadašnja šampiona Evrope, i to pod komandom trenutnog stručnjaka Partizana Željka Obradovića, za medije je govorio Bruno Kaboklo. 

Gorostasni Brazilac očekuje tešku utakmicu sa puno tuče na terenu. 

- Nemamo vremena za bacanje moramo da se pripremimo za utakmicu. Imaju prednost domaćeg terena, navijača. Biće vrlo fizikalna utakmica, a mi moramo tako da odgovorimo kao što je to bio slučaj na prošloj utakmici - rekao je Kaboklo. 

Potom se kratko dotakao Partizanovih šansi za ulazak u narednu fazu najelitnijeg evropskog takmičenja. 

Republika

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Bruno Kaboklo

- Mislim da možemo da da uđemo u plej-of, tako da je važno da rano skupimo sve moguće pobede kako ne bi bilo brige u nastavku - izjavio je Bruno. 

Za kraj, dao je interesantan komentar o navijačima Panatianikosa, ali i o pobeddničkom mentalitetu izabranika Željka Obradovića.  

- Mislim da uvek možemo bolje, možemo do boljeg mesta na tabeli i uvek to jurimo. Navijači će pokušati da pokažu da su bolji od naših, ali mi ćemo otići tamo i pokazati da nas ne dotiču - izjavio je ohrabreni Kaboklo. 

Foto: Starsport

Željko Obradović i Bruno Kaboklo

Panatinaikos je pod komadom Atamana konačno počeo da igra prema očekivanjima stvorenim shodno sa ulaganjima prošlog leta. Vezali su tri velike pobede i trenutno zauzimaju četvrtu poziciju sa 13 pobeda i osam poraza u najelitnijem evropskom takmičenju. 

Sa druge strane, Partizan igra veoma promenljivo. Ekipa Željka Obradovića se projektuje u plej-ofu, ali nikako da uđu formu kakvu su prošle sezone napravili od decembra. Svakako, sve deluje dobro u crno-belom taboru, i ovim ritmom, plej-in kao minimum neće izostati. Partizan se trnutno nalazi na desetoj poziciji sa 11 trijumfa u 21. utakmici, a večerašnjom pobedom par mesta više na tabeli. 

Meč će biti ne programu Sport Klub1, a ukoliko niste u mogućnosti da ispratite dešavanja preko malih ekrana, možete se uključiti u lajv iz minuta u minut preko portala Republika.rs. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading