JOVIĆ PONOVO STARTER: Nikola imao važnu ulogu u pobedi Majamija (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

15.01.2024

02:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šarlot nije imao šanse na Floridi.

JOVIĆ PONOVO STARTER: Nikola imao važnu ulogu u pobedi Majamija (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović i Lamelo Bol

Košarkaši Majami Hita pobedili su Šarlot Hornetse na svom terenu u noći između nedelje i ponedeljka. Tim sa Floride bio je bolji rezultatom 104:87 (26:16, 26:15, 25:30, 27:26).

Reprezentativac Srbije Nikola Jović našao se još jednom u startnoj postavi Hita, a na parketu je ukupno proveo skoro punih 28 minuta. Za to vreme, Jović je upisao pet poena, sedam skokova, dve asistencije i dve blokade, ali je imao i tri izgubljene lopte. Nikola je u šutu za tri poena bio polovičan (1/2), dok je za dva morao bolje od skromnih 1/5, a na liniju penala nije odlazio.

Najzaslužniji za trijumf Majamija bio je Bam Adebajo koji je ostvario dabl-dabl učinak. Sjajni centar je meč završio sa 24 poena i deset skokova, a imao je i sedam asistencija.

Osim njega, raspoložen je bio i Tajler Hiro koji je postigao 21 poen, dok je Dankan Robinson dodao 19, a mladi ruki Haime Žakez se zaustavio na 15.

Na drugoj strani je najefikasniji bio Teri Rozijer sa 26 poena, dok je Lamelo Bol ubacio 21, uz deset uhvaćenih lopti. Takođe se istakao i Majls Bridžis sa 20 poena, dok od ostalih igrača Hornetsa niko više nije ubacio preko pet koševa.

Posle ove utakmice, Majami na tabeli Istoka zauzima sedmu poziciju sa skorom 23-16, dok je Šarlot sa učinkom 8-29 poprilično daleko od plasmana bar u plej-in, jer zauzima 13. poziciju.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading