TEOVE ČAROLIJE! BEZ GLEDANJA, "KROZ UŠI", IZA GLAVE! Koji je NAJBOLJI POTEZ Miloševe karijere!? (ANKETA)

Autor:

Sport

12.01.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Forma je prolazna, ali je klasa večna. Teodosić je unikat.

TEOVE ČAROLIJE! BEZ GLEDANJA, "KROZ UŠI", IZA GLAVE! Koji je NAJBOLJI POTEZ Miloševe karijere!? (ANKETA)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ostvarili su izuzetno važnu pobedu u okviru 21. kola Evrolige na gostovanju Armaniju u Milanu rezultatom 76:62.

Ono što je obeležilo susret pored fenomenalne igre crveno-belih,  sigurno je i čarolija koju je izveo plejmejker tima sa Malog Kalemegdana Miloš Teodosić.

Pronašao je Teo Dejana Davidovca samog u uglu, nakon čega je usledila trojka, a niko u hali nije pomislio da lopta može da dođe do njega.

 

 

Niko sem Miloša Teodosića, koji košarku vidi na drugačiji način od "običnih smrtnika".

Kroz karijeru je fenomenalni plejmejker toliko puta oduševio svojim asistencijama da je teško izdvojiti koja je bila najlepša.

Stvar je ukusa i ličnog affiniteta, jer kada Miloš uzme loptu u ruke, to je kao kada slikar uzme četkicu, pa nastane čarolija.

Pokušaćemo da izdvojimo pet najboljih poteza Miloša Teodosića u karijeri, a vi glasajte u anketi koji vam je najdraži.

1. TROJKA PREKO GARBAHOSE

 

 

Četvrtfinale Svetskog prvenstva u Turskoj 2010. godine, Srbija igra protiv Svetskog šampiona Španije. Mladi momci predvođeni Dudom Ivkovićem pre meča nisu dobijali ni promil šanse, ali su se bodrili kao lavovi. Ušlo se u poslednjih 25 sekundi meča, a rezultat je bio nerešen 89:89. Lopta dolazi u ruke Miloša Teodosića koji dribla...svi su očekivali prodor, pokušaj da se iznudi faul, ali Teo je znao šta želi. Hladnokrvno, kao što to radi celu karijeru, podigao se na šut sa devet metara i pogodio trojku. Usledio je delirijum na tribinama, a ovaj šut je jedan od onih zbog kojih se postaje heroj nacije.

2. NBA MAGIJA

Iako se Miloš nije dugo zadržao u NBA ligi, imao je poteza o kojima je pričao ceo kontinet.

Teško je izdvojiti jedan, zato uživajte u najboljih deset.

3. "AMERI" U ČUDU

Miloš je uvek bio posebno motivisan kada je igrao za nacionalni tim, a to je pokazao i na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

Srbija je osvojila srebrnu medalju, a Teo je svoju magiju pokazivao čitav turnir. Ono što se izdvojilo je asistencija protiv najjačeg mogućeg rivala, selekcije SAD. Miloš je krenuo na ulaz, svi u hali su videli polaganje, a on je preko glave, kao da ima oči na leđima,  pronašao Bogdana Bogdanovića samog na šutu za tri poena.

 

4.VIRTUS EPIZODA

Teodosić se nakon epizode u NBA vratio u Evropu, tačnije u redove Virtusa. Pokazao je svima koliko je željan košarke, a Italijani su uživali u magiji. Uživajte i vi dok gledate, ne možemo da se odlučimo koji potez je lepši od kog.

5. MILOŠ U ZVEZDI MERIDIANBET

Na radost svih ljubitelja košarke u Srbiji, Miloše se ovog leta vratio u našu košarku.

Potpisao je Teodosić za Zvezdu Meridianbet, a ostvario je svoj dečački san.

Koliko mu znači što igra u voljenom klubu pokazuje iz kola u kolo, a iako ima 36 godina i na zalasku je karijere, pruža partije kao da je na vrhuncu.

Asistencija protiv Armanija je samo šlag na tortu, a imao je fantastičnih poteza cele sezone.

Koji je po vašem mišljenju omiljeni Teodosićev potez. Pišite u komentarima i glasajte u anketi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading