OBRADOVIĆ PRED ASVEL! Trener Partizan o TEŠKOJ kadrovskoj situaciji i šta KRASI Francuze!

Autor:

Sport

01.01.2024

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u 18. kolu Evrolige dočekuju tim iz Vilerbana (utorak, 20.45).

OBRADOVIĆ PRED ASVEL! Trener Partizan o TEŠKOJ kadrovskoj situaciji i šta KRASI Francuze!

Foto: Admiral Bet ABA liga

Proslavili su košarkaši Partizana Novu godinu u krugu najbližih, ali nema predaha za izabranike Željka Obradovića, pošto će već u utorak, 2. januara, u Štark areni ugostiti francuski Asvel.

Regionalni šampion je u prvom meču protiv istog tima ubedljivo slavio u Vilerbanu, a najtrofejniji evropski stručnjak izneo je očekivanja pred sutrašnji duel:

- Najmanje šta treba da gledamo, to je njihova pozicija na tabeli. To je tim koji je od dolaska Poceka pokazao ono što njega krasi kao trenera, to je karakter. Na svim utakmicama su bili veoma blizu da pobede, ali to je košarka. Maksimalno poštovanje i naravno sa željom da godinu otvorimo sa dobrom utakmicom i pobedom - rekao je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

košarkaši Partizana

Kadrovska situacija nije baš na zadovoljavajućem nivou, što potvrđuju reči trenera kluba iz Humske.

- Imamo igrače koji su u problemu, pre svega Aleksa, koji je počeo malo da radi sa Batom Zimonjićem. Trifunović je bolje, Ledej ima probleme nije trenirao danas, videćemo za sutra. Smailagić se oseća bolje u odnosu na to kako se osećao pre par dana - istakao je Obradović.

Partizan je u seriji od dva uzastopna poraza, pošto je posle neuspeha u Madridu od Reala (91:75), doživeo drugi kiks pred svojim navijačima protiv Virtusa iz Bolonje (75:77) u prethodnoj 17. rundi.

Crno-beli trenutno dele osmo mesto na evroligaškoj tabeli sa skorom 9-8, koliko imaju još Olimpijakos, Valensija i Baskonija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading