ŠOK ZA GROBARE: Amaterski potez KK Partizan! Strahovit propust kluba iz Humske!

Autor: P. Z.

Sport

01.01.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači crno-belih ne mogu da dođu sebi.

ŠOK ZA GROBARE: Amaterski potez KK Partizan! Strahovit propust kluba iz Humske!

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Košarkaški klub Partizan šokirao je svoje verne navijače već prvog dana 2024. godine, pošto je jedan od retkih sportskih timova koji na Tviteru nije poželeo sreću svima, a pre svega svojim pristalicama.

Sa druge strane, FK Partizan je imao zaista lepu čestitku, sa fotografijom kompletnog tima i Sneškom Belićem, koji nosi crno-beli šal.

Takođe, najvažnije sekcije Partizanovog večitog rivala su takođe imale novogodišnje objave.

Veoma kreativni su bili u KK Crvena zvezda Meridianbet, na čijoj objavi je ukras za jelku u centru pažnje, ali ne bilo kakav, već onaj koji ilustruje sjajnu atmosferu koju delije prave u Areni.

Jednostavnu, ali svakako lepu, čestitku objavio je i FK Crvena zvezda.

Na kraju, krug zatvaramo povratkom na KK Partizan, koji nije u potpunosti "iskulirao" Novu godinu, ali je umesto svoje objave samo podelio Evroliginu, na čijoj je u centru pažnje Željko Obradović.

Da li će izostanak čestitke navijačima naljutiti grobare, ostaje nam da vidimo u narednim nedeljama, pošto će sve biti jasno kada se bude videla poseta u Areni.

Prvu priliku da pokažu šta misle o tome, navijači "parnog valjka" imaće već u utorak, 2. januara, kada u Beograd stiže Asvel, u meču 18. kola Evrolige.

Podsetimo, Partizan trenutno u Evroligi sa skorom 9-8 deli od osmog do 11. mesta, dok u AdmiralBet ABA ligi sa 10-4 deli drugu poziciju sa Cedevita Olimpijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Pratite malo

01.01.2024 09:45

Oni su vec pre nove godine u vidu videa cestitali novu godinu

Sale70

01.01.2024 13:46

Kakav šok i neprijatno iznenadjenje od KK Partizan... a KK CZ je neopisivo kreativna još kad od sutra krene serijal gostovanja po jutarnjim programima za 2024. i saopštenja u potpuno novom ruhu ali uvek sa akcentom na pljuvanje Partizana,siguran sam da svi to sa ogromnim nestrpljenjem očekujemo.Ipak je ovih nekoliko dana praznika bez saopštenja i bez gostovanja predugo.

Hahahahah

01.01.2024 16:54

Koji fmp-ovski portal pravi. Ostrasceni i neinformisani. KK Partizan je cestitao Novu Godinu. A vi izadjite iz bulje cokijeve. Jos kaze uticace na posetu hahahahah. Kakva gomila morona u moronskom portalu panterskom

Nenad

02.01.2024 11:19

Ako vam je Covic dobro platio u redu, ako se brukate za sitne pare, onda ste kreteni.