ZVEZDA MERIDIANBET SE OGLASILA POVODOM DERBIJA: Evo KOLIKO će koštati ulaznice!

Autor:

Sport

29.12.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će dočekati večitog rivala naredne godine.

ZVEZDA MERIDIANBET SE OGLASILA POVODOM DERBIJA: Evo KOLIKO će koštati ulaznice!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvenezvezde Meridianbet su porazom od Panatinaikosa završili ovu polusezonu u Evroligi. Naredna utakmica biće gostovanje Fenerbahčeu, a onda sledi duel protiv Partizana na domaćem terenu 04.01.2024. godine.  

Povodom utakmice dva ljuta rivala oglasio se klub sa Malog Kalemegdana. Objava je u vezi gostujućih navijača i cena ulaznica. 

- Klub ovom prilikom obaveštava javnost da će se prodaja kontigenta pojedinačnih karata za ovu utakmicu, vršiti isključivo uz sezonsku kartu (najviše dve karte po osobi, odnosno vlasniku sezonske karte), i to od utorka 02.01.2024.godine u prostorija SD Crvena zvezda u Ljutice Bogdana 1a. Prodaja karata počinje u 12 časova. KK Crvena zvezda podseća da na ovoj utakmici neće biti gostujućih navijača - navodi se u saopštenju Crvene zvezde Meridianbet.

 

 

Crveno-beli trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli Evrolige. Svesni su igrači i trener Sferopulos da to nije uspeh koji zadovoljava zvezdašku javnost, što je istakao Nemanja Nedović u jednom obraćanju za medije. Iako u Evroligi ne dominiraju, u AdmiralBet ABA ligi košarkaši Zvezde Meridianbet melju sve pred sobom. Posle poraza u derbiju na početku prvenstva, klub sa Malog Kalemegdana nije ubeležio nijedan poraz i čvrsto zauzima prvu poziciju. U sledećem delu sezone, crveno-beli će dati sve od sebe da prenesu dobru formu iz šampionata Jadrana na evropsko takmičenje. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading