VELIKI JUBILEJ ZA KK MEGU: Nikola Jokić poslao MOĆNU ČESTITKU!

Autor:

Sport

27.12.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali/veliki klub slavi 25 godina postojanja.

VELIKI JUBILEJ ZA KK MEGU: Nikola Jokić poslao MOĆNU ČESTITKU!

Foto: Starsport

KK Mega

Košarkaški klub Mega obležava 25 godina postojanja, a prisutnima se obratio Nikola Jokić koji je nosio dres ovog mlafog tima.

- Srećan 25. rođendan, Mega! Hvala celoj porodici na podršci i doprinosu mojoj karijeri. Ovaj jubilej je važan za sve nas koji smo bili deo ove porodice. Nadam se da će Mega i dalje sjajiti i sledeće godine sa novim perspektivnim igračima iz drafta - izjavio je Jokić za društverne mreže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KK Mega (@bcmegabasket)

 

Osim Jokića, čestitke su stigle i od drugih poznatih imena poput Vaslija Micića, Nikole Jovića, Filipa Petruševa, Vlaka Čančara, Ivice Zubca, Bobana Marijanovića, Radeta Zagorca, Timotija Luvavua, Goge Bitadzea i bivšeg trenera Dejana Milojevića.

Mega je jedan od najkvalitetnijih klubova u AdmiralBet ABA ligi, ali će im posao u nastavku sezone biti znatno teži jer su ostali bez oslonca i prvog plejmejkera Nikole Topića koji je pojačao redove Crvene zvezde Meridianbet

Podsetimo, ono što se danima kuvalo i najavljivalo, dobilo je svoj epilog. Supertalentovani srpski košarkaš Nikola Topić vratio se u redove Crvene zvezde Meridianbet.

On je prethodni period proveo na pozajmici u Megi iz redova crveno-belih, a njegov menadžer Miško Ražnatović saopštio je da je mladi Topić ponovo na Malom Kalemegdanu.

On će tako popuniti prazninu na plejmejkerskoj poziciji koja se napravila odlaskom Šabaza Nejpira u Olimpiju Milano.

Što se Mege tiče, ona je na 8. mestu AdmiralBet ABA lige sa skorom od 6 pobeda i 7 poraza.

Košarkaši Marka Baraća dočekaće Cedevita Olimpiju 31. januara od 12.00 h u okvireu AdmiralBet ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading