KABOKLO ODUŠEVIO GROBARE! Pogledajte kako je dao PODRŠKU povređenom Aleksi Avramoviću!

Autor:

Sport

20.12.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest Brazilca.

KABOKLO ODUŠEVIO GROBARE! Pogledajte kako je dao PODRŠKU povređenom Aleksi Avramoviću!

Foto: twitter printscreen KK Partizan

kaboklo

Partizan igra sjajno u poslednje vreme. Crno-beli su u seriji od devet pobeda ukupno, od čega pet u Evroligi. Sinoć je pala Valensija u "La Fonteti" sjajnom odbranom, ali "misija" u Španiji nije gotova, jer se Željko Obradović sa timom seli u Madrid gde će pokušati da kralju "skine krunu".

Hemija u ekipi je u skladu sa sjajnim rezultatima košarkaša, pa je tako osvanula fotografija Bruna Kabokla sa majicom na kojoj je povređeni Aleksa Avramović

Vrlo lep gest Brazilca koji se, iako tek pristigao, čini kao da se uklopio već u crno-beli tabor, a u prilog tome idu i njegove sjajne partije koje pruža još od prvog puta kada je obukao dres Partizana.

Podsetimo, plejmejker Partizana je doživeo jezivu povredu na duelu protiv Armanija iz Milana u Areni kada je u šestom minutu susreta bio primoran da napusti teren. 

Prizor je izgledao jezivo i prosto je neobjašnjivo kako se uopšte nešto ovako dogodilo. Na žalost navijača crno-belih, Avramović je morao da ode na dužu pauzu, a po nekim prognozama njegov povratak na teren očekuje se negde u februaru, s tim da je prvi čovek Partizana potvrdio da će se uskoro vratiti treninzima.

- Mislim da bi trebalo da počne za Novu godinu da trenira, što je jako važno za klub - obradovao je navijače Partizan Ostoja Mijailović.

Srpski reprezentativac je unazad dve godine već imao prelom šake i povredu nosa, zbog koje je dugo nosio masku, a tokom prethodne dve godine zadesile su ga mnoge povrede koje su ga odvajale od terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading