NEDOVIĆ SKRHAN POSLE REALA O NEJPIRU: Ne znam šta se dešava, čuo sam samo...

Autor:

Sport

20.12.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše stanje trenutno vlada u taboru crveno-belih.

NEDOVIĆ SKRHAN POSLE REALA O NEJPIRU: Ne znam šta se dešava, čuo sam samo...

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Šabaz Nejpir

Nije dobro. Uopšte nije dobro za Crvenu zvezdu Meridianbet čija se sezona "iz snova" polako pretvara u jednu od najneuspešnijih "horor" sezona.

Jedina uteha crveno-belima može biti prvo mesto u AdmiralBet ABA ligi gde su ubedljivi za sada sa 11 pobeda i jednim porazom, ali tamo gde je najavljivan najveći iskorak - u Evroligi, tim sa Malog Kalemegdana ne može da se "sastavi". 

Sinoć su poraženi od Real Madrida sa 58:72, ali nije to ono što navijače treba da brine, već govor tela njihovih pulena. Kao da situacija nije bila dovoljno loša, sinoć je Šabaz Nejpir priredio pravi cirkus pred početak susreta, najavivši treneru Sferopulosu da pregovara sa drugim klubom, te zamolivši ga da sinoć ne nastupi.

Usledio je "rat" na relaciji grčki strateg-Nejpir, pa je kasnije trener crveno-belih izjavio kako Šabaz nije postizao dovoljno poena i kako ga je zamolio da ne igra, dok mu je Amerikanac uzvratio putem Instagram "storija" porukom: "Pričaj istinu ispred kamera".

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nejpirov Instagram "stori"

Nemanja Nedović je izneo utiske posle utakmice, a istakao je da nije imao pojma o slučaju svog saigrača.

Nisam znao stvarno šta se tu dešava, samo sam saznao da neće biti u 12, stvarno nisam mnogo razmišljao o tome, rekao je Nedović.

Na pitanje da li ekipi nedostaje mir zbog čestih spekulacija dodao je:

- Sigurno! Idealni uslovi bi bili da imamo mir, da imamo stabilnu ekipu bez tih problema. To je jednostavno sastavni deo ovog sporta. Moramo da se nosimo sa tim. Ima ljudi koji su zaduženi da se nose sa tim, koji su zaduženi za to i oni će to da reše, rekao je on.

Nedović je priznao i šta je razlog očajne igre Zvezde protiv Mariđana.

- Mislim da nismo bili na nivou na kom je potrebno biti za ovakav tip utakmice. Real Madrid je najkvalitetnija ekipa u Evroligi, znala je da kazni svaku našu grešku, tako da vrlo je jednostavno. Šta znam... Nismo se pripremili dobro, nismo ispoštovali dogovore iz svlačionice, vruća je glava. Morao bih da pogledam utakmicu, ali i za to nema vremena, imamo utakmicu za dva dana, naglasio je Nedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading