CRVENO-BELI ZNAČAJNO OSLABLJENI: Na prvaka Evrope bez Šabaza Nejpira!

Autor:

Sport

19.12.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janis Sferopulos ne računa na američkog plejmejkera.

CRVENO-BELI ZNAČAJNO OSLABLJENI: Na prvaka Evrope bez Šabaza Nejpira!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet od 19.00 časova u Štark areni dočekuju ekipu Real Madrida u okviru 15. kola Evrolige.

Šabaz Nejpir - najveće pojačanja crveno-belih ove sezone neće biti u sastavu za večerašnji meč.

Pored njega, utakmicu će propustiti Dalibor Ilić i Ognjen Kuzmić.

Trener Crvene zvezde Meridianbet Janis Sferopulos će za duel sa prvakom Evrope izvesti sledeći sasav: Teodosić, Hanga, Davidovac, Mitrović, Lazić, Lazarević, Tobi, Bolomboj, Nedović, Gedraitis, Jago dos Santos i Lazarević.

 

 

 

Janis Sferopulos:

-Dolazi nam evroligaški šampion, tim koji je već dokazao da je prvi favorit za Fajnal for i sa naše strane moramo da budemo spremni i da se hrabro borimo. Navijači su važan deo naše igre, svi smo zajedno u ovome, naporno radimo da popravimo svoj skor u Evroligi i da budemo prvi u regionalnoj ligi. Hoćemo da budemo što bolji mogući uz njihovu podršku. Želimo da dođu i da nam pomognu, da budu naš šesti igrač na terenu - rekao je trener Crvene zvezde Meridianbet

 

Ćus Mateo

-  Imamo problema sa igranjem mnogo utakmica, ali radujemo se još jednoj evroligaškoj utakmici. Igramo protiv ekipe koja postaje veoma jaka kod kuće. Oni su pobedili u pet od sedam utakmica koje su tamo odigrali, a mi ćemo morati da odigramo inteligentnu i strpljivu utakmicu da bismo pobedili na terenu koji nije nimalo lak - rekao je trener Real Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading