OTKRIVAMO DETALJE RAZGOVORA MARIJE ŠERIFOVIĆ SA OCEM: Ovo se desilo nakon što je uzela sina u naručje, Rajko na ivici suza!

Autor:

Zabava

19.12.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rajko Šerifović se oglasio za Republiku, pa otkrio šta mu je Marija poručila, nakon što je uzela sina u naručje.

OTKRIVAMO DETALJE RAZGOVORA MARIJE ŠERIFOVIĆ SA OCEM: Ovo se desilo nakon što je uzela sina u naručje, Rajko na ivici suza!

Foto: MIOMIR MILIĆ, Youtube.com printscreen

Popularna pevačica Marija Šerifović je 2. decembra 2023. godine dobila sina uz pomoć surogat majke u Sjedinjenim Američkim Državama. Naime, naslednik Mario je rođen u Los Anđelesu, a vest o njegovom dolasku na svet odjeknula je kao bomba širom regiona.

Ovim povodom stupili smo u kontakt sa njenim ocem, muzičarem Rajkom Šerifovićem, koji je u razgovoru za Republiku priznao da jedva čeka da svog unuka uzme u naručje, kao i da je već oduševljen kakav je dasa.

Otkrio je detalje razgovora sa ćerkom Marijom, koja mu je opisala naslednika, a jedno mu je posebno privuklo pažnju i izmamilo osmeh:

Republika

Foto: MIOMIR MILIĆ, Tanjug/AP

Marija Šerifović

 

- Hvala vam najlepše na lepim željama. Što se tiče kako se osećam, ne znam taj osećaj još uvek, oni su u Americi, ali sam uzbuđen, kako ne... Dolaze pred Novu godinu, pa ću videti. Ali kako da ne, radovaću se kad ga budem uzeo u ruke, kad ga budem stavio u krilo... Jedva čekam ta osetim taj osećaj! Kaže mi moja Marija da je crn i da ima plave oči, to je strašna kombinacija - govori Rajko za Republiku.

Šerifović nam je otkrio i da je odležao osam meseci u jednoj pančevačkoj zdravstvenoj ustanovi, te da je u jednom momentu oboleo od koronavirusa, kao i da ga je stregio šlog, ali vest da je postao deda ga je definitivno "vratila u život", što i sam priznaje. Marija ga je obradovala, a mali Mario uneo veliku radost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bane

21.12.2023 12:09

Po kom zakonu je ona postala majka tog deteta,kao i premijerka i pojedine javne ličnosti?! Zakon to ne dozvoljava ali ozgleda da zakoni ne važe za "elitu"....