DANAS IMA MILIONE, A NEKADA JE BILO SVE DRUGAČIJE: Pojavio se SNIMAK našeg pevača iz mladosti, jedva su ga prepoznali! (VIDEO)

Autor:

Zabava

19.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se snimak našeg pevača iz mladosti!

DANAS IMA MILIONE, A NEKADA JE BILO SVE DRUGAČIJE: Pojavio se SNIMAK našeg pevača iz mladosti, jedva su ga prepoznali! (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak iz prošlosti pevača i folkera Radiše Trajkovića Đanija sa jednog privatnog veselja. Snimak je privukao veliku pažnju korisnika ove platforme, a komentari su se nizali jedan za drugim.

Radiša Trajković Đani, poznat po svojim hitovima i energičnim nastupima, ovoga puta je zabeležen u nešto opuštenijem okruženju. Na snimku se vidi kako Đani uživa na privatnom veselju, pevajući i igrajući sa prisutnima. Atmosfera je bila na vrhuncu, a Đanijev glas je odzvanjao prostorijom.

 

 

Ovaj snimak je podsetio fanove na Đanijeve početke i njegovu dugogodišnju karijeru. Mnogi su komentarisali kako je Đani ostao dosledan svom stilu i kako je uvek spreman da napravi dobru atmosferu.

Snimak je brzo postao viralan, a broj pregleda je rapidno rastao. Korisnici TikToka su delili snimak i ostavljali komentare puni divljenja prema Đaniju. Neki su čak izrazili želju da i sami prisustvuju takvom veselju.

Foto: Republika TV

Radiša Trajković Đani intervju

 

Ovaj događaj je još jednom potvrdio popularnost Radiše Trajkovića Đanija. Bez obzira na to koliko vremena prođe, Đani ostaje jedan od najvoljenijih pevača na Balkanu. Njegova muzika i harizma nastavljaju da osvajaju srca ljudi, a ovaj snimak je samo još jedan dokaz za to.

U svakom slučaju, ovaj snimak je donio radost mnogim fanovima Đanija. Bilo je lepo videti ga kako se divno provodi, a još lepše je bilo videti kako njegova muzika i dalje donosi sreću ljudima širom sveta. Bez sumnje, Đani je i dalje jedan od najvećih muzičkih simbola naše regije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading