MILJENIK GROBARA SE VRATIO NA TEREN: Zaigrao posle OSAM meseci!

Autor:

Sport

17.12.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oporavak je konačno gotov.

MILJENIK GROBARA SE VRATIO NA TEREN: Zaigrao posle OSAM meseci!

Foto: Starsport

Vladimir Lučić protiv Italije

Košarkaš Bajern Minhena i srpski reprezentativac Vladimir Lučić konačno se vratio na teren!

Jedan od najboljih i najiskusnijih igrača u Evroligi je i te kako nedostajao minhenskom sastavu tokom proteklih osam meseci. Bio je kapiten Bavaraca i jedan od neizostavnih šrafova Bajerna, ali ga je povreda na žalost odvojila od terena na duži vremenski period, pa nije, između ostalog, bio ni u mogućnosti da pomogne reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu na Filipinima.

Ipak, sada se vratio i deluje kao da povreda nije uticala na njega nimalo, odnosno da se vraća "jači nego ikad". Nema sumnje da će povratak iskusnog tridesetčetvorogodišnjeg košarkaša i te kako značiti Pablu Lasu za nastavak borbe u Evroligi.

Bavarci su slavili sa 95:80 na domaćem terenu nad ekipom Ulma, a nekadašnji kapiten Partizana je na terenu proveo nešto manje od 10 minuta.

Za to vreme je postigao osam poena, što je veoma efikasan učinak ako se uzme u obzir da mu je minutaža bila skraćena. Takođe, nije promašio nijedan šut, a pogodio je jednu dvojku i dve trojke. Imao je i jedan skok.

Poslednju utakmicu pre pomenute Vladimir Lučić je odigrao 16. aprila ove godine, protiv Brose Bamberga u košarkaškoj Bundesligi.

Kapitenu košarkaške reprezentacije Srbije želimo srećan povratak na teren i da ga nijedna slična "nedaća" u vidu povrede ne zadesi nikada više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading