GEDRAITIS NAJAVIO JOŠ BOLJE IGRE! Ovo mi je bilo POTREBNO!

Autor:

Sport

14.12.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet deklasirala Albu i došla do šestog trijumfa u sezoni.

GEDRAITIS NAJAVIO JOŠ BOLJE IGRE! Ovo mi je bilo POTREBNO!

Foto: Starsport

Pobedom nad "albatrosima" su košarkaši Crvene zvezde Meridianbet prekinuli neugodnu seriju od dva evroligaška poraza i odličnom igrom srušili tradicionalno neugodnu Albu rezultatom 85:71.

Fenomenalnom igrom, naročito u trećoj četvrtini, pokazali su izabranici Janisa Sferopulosa da znaju da budu izuzetno opasni po protivnika, pa im je u ovom trenutku prekopotrebna konstantnost.

Međutim, Rokasu Gedraitisu to nije strano i u prethodnom periodu je podigao ozbiljno nivo forme, pa je večerašnjih 19 poena epilog dobrog rada.

Foto: star sport

 

Posle trijumfa, litvanski košarkaš je dao svoje viđenje meča:

- Dobar osećaj zbog pobede. U prvoj četvrtini smo imali oscilacije, ali na kraju smo odigrali odličnu treću i napravili iskorak. Važna pobeda, pogotovo za naše samopouzdanje.

Još jednom se videlo da as Zvezde Meridianbet uživa da igra protiv bivših klubova, jer je blistao i protiv Baskonije.

- Ne znam, nikada ne razmišljam o tome. Nekada odigram dobro, nekada loše – to je košarka. Osećam se dobro na terenu, potrebna mi je bila jedna pobeda kako bih povratio samopouzdanje - zaključio je Gedraitis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading