KOŠARKAŠKI DOGAĐAJ DANA! Evo gde možete da gledate meč Partizan - Armani, dva igrača SIGURNO NE IGRAJU!

Autor:

Sport

07.12.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana igraju protiv Olimpije iz Milana meča 13. kola Evrolige.

KOŠARKAŠKI DOGAĐAJ DANA! Evo gde možete da gledate meč Partizan - Armani, dva igrača SIGURNO NE IGRAJU!

Foto: star sport

Ovaj duel na programu je od 20.30 časova, a možete ga gledati na kalanima Sportkluba, dok tekstualni prenos meča možete pratiti na našem sajtu.

Obradović: Dvojica sigurno ne igraju

Tim Željka Obradovića je vezao dve pobede, i to posle produžetka protiv Panatinaikosa i Monaka, pa će protiv Italijana imati priliku da nastave niz. No, ni na ovoj utakmici neće biti kompletni.

- Kvalitetna su ekipa, bez obzira što im nedostaju neki igrači. Osim Hajnsa, svi mogu da šutiraju za tri poena i to je nešto što je mnogo važno kada pričamo o našoj odbrani. Kako ćemo da reagujemo na pik end pop situacije. Igrač koji dominira u ovom trenutku u njihovom timu je Šilds, koji ima izvanredne procente za dva i tri poena, Maodo Lo je pokazao tokom sezone da može da odigra na fantastičnom nivou. Fojtman, Meli i Pojtres koji se smenjuju na poziciji četiri i pet, agresivnost koju dobijaju od drugih igrača u odbrani... Sve su to stvari o kojima smo pričali sa igračima večeras gledajući video.

Obradović je otkrio zdravstveni bilans ekipe.

Republika

Foto: Starsport

Frenk Kaminski

 

- Odradili smo trening, neki nisu bili tu ni za pet na pet što smo postavljali. Nadam se da će sutra ujutru biti jasnija slika i da će biti otprilike ista ekipa koja je igrala protiv Monaka. Kaminski sigurno neće biti u timu, kao ni Trifunović. Jasno je da će energija biti nešto veoma važno, da ćemo tražiti svežinu od igrača koji nisu igrali protiv Monaka mnogo i naravno da ćemo tražiti pomoć od naših fenomenalnih navijača i zamoliti ih još jednom da nas bodre i da bude sve fer i sportski - poručio je Obradović.

Posle 12 odigranih utakmica, Partizan ima šest pobeda i šest poraza, dok je skor italijanskog tima 4/8.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading