MONAKO PREKINUO NIZ: Efes SLAVIO u Kneževini!

Autor:

Sport

14.11.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan rezultat u Monaku.

MONAKO PREKINUO NIZ: Efes SLAVIO u Kneževini!

Foto: Tanjug/AP

Šejn Larkin

Košarkaši Efesa  savladali su Monako u okviru 8. kola Evrolige 89:82

Iako je domaća ekipa imala odličnu seriju od pet uzastopnih pobeda, to nije bilo dovoljno da se izbori sa fantastičnom igrom turskog tima.

Tokom većeg dela susreta, tim Eredema Džana je dominirao na terenu i bio u vođstvu. Monako je pokušavao da se vrati u igru, ali je na poluvremenu bilo jasno da će Efes odneti pobedu. Turski sastav je imao prednost od 48:44, a na kraju su rutinski priveli meč kraju.

 

 


Najzaslužniji za pobedu Efesa bio je Šejn Larkin, koji je postigao 25 poena i imao četiri asistencije. Pratio ga je Rodi Buboa sa 21 poenom i pet asistencija. Sa druge strane, kod Monaka se istakao Džordan Lojd sa 19 poena.

Efes će u narednom kolu gostovati ekipi Olimpije iz Milana, dok će Monako putovati u Madrid na megdan Realu. Oba tima će sigurno dati sve od sebe kako bi nastavili sa dobrim rezultatima i ostvarili svoje ciljeve u Evroligi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading